Apuvälinesuoja

Sähköiset liikkumisen apuvälineet tarvitsevat suojan sateelta, pakkaselta ja ilkivallalta. Apuvälinesuoja antaa apuvälineille hyvän ja turvallisen säilytyspaikan, jossa akut voidaan ladata valmiiksi seuraavaa ajokertaa varten.

Apuvälinesuoja on helppo ja turvallinen käyttää. Kannen avara muotoilu antaa mahdollisuuden ajaa suojaan sisälle etuperin tai takaperin ja vaihtaa apuvälinettä.

Kansi toimii kaukosäätimen avulla, valot syttyvät automaattisesti ja lämmitin pitää sisätilan sopivan lämpöisenä. Voit huoletta jättää apuvälineesi suojan lämpöön myös talvella

Apuvälinesuoja on rakennettu kestämään pohjoisen olosuhteita. Seinät eristävän kylmän erittäin hyvin, eivätkä ime kosteutta itseensä. Seinien paksuus on 30 mm ja pohjan paksuus on 60 mm.

Apuvälinesuojassa on varusteina kaukosäädin, kaksi sähköpistoketta, hylly, valaisin, lämpöpatteri, viemäröinti ja ilmanvaihto.

Laskennallinen sähkönkulutus on n.380 kWh vuodessa (mittauspaikka Falun, Ruotsi).

Asennus

Apuvälinesuoja sijoitetaan ulos tasaiselle paikalle. Kulmien kohdalla tulee olla kovat tuet, esimerkiksi betonilaatat. Apuvälinesuojan lattiassa on sisäpuolelta säädettävät jalat, joiden avulla apuvälinesuoja säädetään suoraan.

Suojaan ajetaan luiskan avulla.

Turvallisuus

Apuvälinesuojan sivussa on käytön varmistava, lukittava luukku. Sivuluukun kautta voidaan käyttää sähköistä käyttöpainiketta tai kevennettyä kampea kannen avaamiseen, jos kaukosäädin on hukassa. Jos kansi tuntee kiinni mennessään ylimääräistä vastustusta, kansi pysähtyy ja nousee muutaman sentin ylöspäin.

Tuotetiedot

  • Paino: 195 kg
  • Virransyöttö: 220-240 V AC / 10 A / 50 Hz.
  • Pistotulppaliitäntä vikavirtasuojattuun pistorasiaan.
  • Väri: harmaa tai vihreä
  • Ajoluiskan leveys on 1675 mm.
  • Ajoluiskan syvyys 500, 850 tai 1200 mm.

                                       Ulkomitat             Sisämitat
Leveys                           1866 mm          1700 mm
Syvyys                           1710 mm          1640 mm
Korkeus                         1600 mm          1485 mm
Korkeus avattuna          2300 mm          1950 mm

Lataa asennus- ja käyttöohje tästä.
Lataa esite tästä.