Suomalainen perheyritys

Väinö Korpinen Oy on 80-vuotias perheyritys. Olemme parin vuosikymmenen ajan aktiivisella työllä kehittyneet esteettömien kylpyhuoneiden edelläkävijäksi. Tutustu tarinaamme tarkemmin!

Perheyritysten liitto  

Korpinen on 80 vuotta vuonna 2015 täyttänyt suomalainen perheyritys jo kolmannessa polvessa ja Perheyritysten liiton aktiivinen jäsen.Toimialamme vahvana vaikuttajana ja yhteiskunnallisesti merkittävänä esteettömyyden kehittäjänä korostamme myös sosiaalista, taloudellista, ekologista ja eettistä vastuullisuutta sekä oikeudenmukaisuutta suhteissamme henkilöstöömme, kumppaneihimme, asiakkaisiimme, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiimme. Keskeisten sidosryhmiemme luottamuksella yritykseemme on suuri merkitys liiketoiminnallemme.

Jatkuvaa tuotekehitystä käyttäjien ehdoilla

Kehitämme esteettömiä Gaius-kylpyhuoneita vastaamaan muuttuvan väestön ja itsenäisen ja omatoimisen elämän tarpeita. Olemme alamme markkinajohtaja Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa ja lisäksi meillä on toimistot Tukholmassa ja Göteborgissa. Suomen ja Ruotsin lisäksi jatkuvasti kehittyvä markkina-alueemme käsittää muun muassa Tanskan, Venäjän ja Japanin.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä alan tutkijoiden, johtavien suunnittelijoiden ja terveydenhoitoalan ammattilaisten ja muiden alan sidosryhmien kanssa. Kestävien teknisten ratkaisujen ja toiminnallisten ominaisuuksien lisäksi muotoilulla on keskeinen osa tuotekehityksessä.

Yhteistyöverkostomme koostuu useiden eri alojen osaajista. Siihen kuuluu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisia esimerkiksi tilojen suunnittelun, sairaalahygienian ja ergonomian aloilta sekä alihankkijoita mekaniikkasuunnittelusta muotoiluun ja tuotteiden valmistajiin.

Alla näet historiamme virstanpylväät ja vasemman reunan valikosta voit lukea lisää siitä, miten toimimme ja millainen yritys Väinö Korpinen Oy on.

Virstanpylväitä

1935
paperikauppa aukeaa Helsingissä
1958
markkinoiden ensimmäiset nestemäiset saippua-annostelijat (Puts-väck Oy)
1991
tuotevalikoima laajentuu invatuotteisiin
1996
käynnistämme omatoimisuutta tukevan esteettömän kylpyhuoneen suunnittelun ikääntyneille ja liikuntarajoitteisille
1998
tuomme markkinoille Gaius Original -konseptin ja tuotteet ikääntyneiden hoiva-asumiseen
2001
aloitamme viennin Norjaan
2002
tuomme markkinoille Gaius Hospital -konseptin ja tuotteet
2003
aloitamme viennin Japaniin
2003
myymme toimistotarvikeliiketoiminnan ja keskitämme toimintamme esteettömiin kylpyhuonekalusteisiin
2004
Suomen Ergonomiayhdistyksen ergonomiapalkinto merkittävästä esteettömien pesuhuoneratkaisun ja kalusteiden kehittämistyöstä
2008
tuomme markkinoille Gaius Senior -konseptin itsenäiseen asumiseen
2009
aloitamme viennin Venäjälle
2010
Gaius -kylpyhuonekalusteet saavat antibacteria-pinnoitteen
2011
tuomme markkinoille Gaius Memory -konseptin muistisairaiden tueksi
2012
tuomme markkinoille Gaius Life -konseptin elinkaariasumiseen
2012
käynnistämme toiminnan Ruotsissa
2014
laajennamme toimintaamme Tanskaan
2015
tuotemalliston uudistaminen ja laajentaminen