Antimikrobinen pinnoite estää tartuntoja

Esteettömässä kylpyhuoneessa on monta eri tarttumapintaa, joiden tehtävänä on turvata ja helpottaa liikkumista ja työskentelyä. Kosketuksen kautta kalusteiden pinnoille kerääntyy mikrobeja, joiden aiheuttamat infektiot ovat haitallisia terveydelle ja jotka leviävät ihmisten mukana helposti paikasta toiseen. Korpisen hygieniaturvallisilla tuotteilla mikrobien leviämisen kylpyhuonekalusteiden pinnoilta voi estää.

Valituissa Korpisen kalusteissa on tartuntoja vähentävä antimikrobinen pinnoite. Kestävä pinnoite on antimikrobinen hopean ansiosta. Hopea on tutkitusti tehokas ja luonnostaan antimikrobinen aine, joka on ulkoisesti käytettynä täysin turvallinen.

Helppoa hygieniaturvallisuutta

Antimikrobinen ominaisuus kalusteissa on helppo tapa edistää hygieniaturvallisuutta kaikissa kylpyhuonetiloissa ja ennaltaehkäistä esimerkiksi MRSA-tartuntoja sairaalaympäristössä. Antimikrobinen pinnoite helpottaa kalusteiden puhdistamista ja vähentää näin myös ympäristön kuormitusta. Turvallista designia kaikille – paitsi mikrobeille.

Antimikrobinen pinnoite on nyt myös altaissa, jotka ovat esteettömän kylpyhuoneen kulmakivi. Kokonaisuutta täydentää tukikahvat ja elastomeeripinnoitteiset tukikaiteet. Korpisen hygieniaturvalliset kylpyhuonekalusteet ovat osa sisätilojen hygieniaturvallisuutta lisäävää HygTech-kokonaisratkaisua.

Tutkitusti tehokas

Antimikrobiset pinnat kylpyhuonekalusteissa tuhoavat tutkitusti 99,9% haitallisista mikrobeista. Pintojen materiaalit on testattu ISO 22196 -standardin mukaisesti ja ne täyttävät vaaditut raja-arvot (JIS Z 2801). Testatusti turvalliset tuotteet antimikrobisella ominaisuudella ovat saaneet Biocoten proven partner -sertifikaatin.

Aktiivista designia, jaettavaksi suunniteltu

HygTech Alliance

HygTech Alliance on maailman ensimmäinen antimikrobinen kokonaisratkaisu julkisiin tiloihin. Allianssin muodostavat kuusi suomalaista vahvaa brändiä: Korpinen, Abloy, Isku, Lojer, Oras ja Teknos. 

Tutustu antimikrobisten tuotteiden koko ketjuun: www.hygtechalliance.com