Pienistä yksityiskohdista kasvaa suuri kokonaisuus

Gaius-kylpyhuoneiden ideaalinen kokonaisuus perustuu ensiluokkaisiin kalusteisiin ja varusteisiin sekä niiden optimaaliseen sijoitteluun. Kaikki yksityiskohdat valaistuksesta ja väreistä materiaaleihin ja muotoiluun tukevat käyttäjien omatoimisuutta ja vähentävät myös avustajien kuormitusta.

Enemmän itsenäisyyttä, vähemmän kuormitusta

Gaius-kylpyhuoneiden kalusteiden ja apuvälineiden sijoittelu on tutkittu ja testattu huolellisesti huomioiden sekä käyttäjien että hoitohenkilökunnan tarpeet. Gaius-ratkaisut helpottavat ikääntyneiden ja liikuntarajoitteisten henkilöiden itsenäistä selviytymistä kylpyhuone- ja WC-tiloissa sekä keventävät avustajien ja hoitohenkilökunnan kuormitusta.

Toimiva, turvallinen ja ergonominen

Gaius-kylpyhuoneissa on kiinnitetty erityistä huomiota sekä käyttäjien että avustajien ergonomiaan. Edistykselliset ratkaisut lisäävät turvallisuutta ja minimoivat kaatumisten ja muiden onnettomuuksien määrän. Tuotteiden värivalinnat, epäsuoran valon käyttö ja kylpyhuoneen pehmeä yleisväritys auttavat etäisyyksien ja tilan hahmottamista sekä estävät heijastuksia ja siten virhetulkintoja.

Harkittua ja taloudellista tilankäyttöä

Tarkkaan mietityt ja toiminnalliset kylpyhuonekokonaisuudet ovat kustannustehokkaita. Jokainen säästetty neliömetri märkäeristetyssä tilassa pienentää kokonaiskustannuksia.