Tapaa Väiski-näyttelyautomme!

08.09.2022

Oletko jo nähnyt uudistetun Väiski-näyttelyautomme liikenteessä? Järjestämme asiakkaillemme mahdollisuuksia päästä kokeilemaan tuotteitamme ja tutkimaan Gaius-kylpyhuonekonseptien toiminnallisuutta käytännössä 

Lue lisää

Esteettömien tilojen laajennettu suunnitteluapu Korpiselta

20.04.2022

Tahdomme Korpisella panostaa erityisesti asiakaskokemukseen. Siksi olemme tehneet organisaatiossamme muutoksia — Korpinen tarjoaa maksutta suunnittelijoille ja tietomallipohjaiseen suunnitteluun nyt entistä enemmän asiantuntemusta sekä tuttuun tapaan valmiita mallipohjia ja objekteja.

Lue lisää

Henkilönostimet erilaisiin tarpeisiin - selvitä sopivin ratkaisu!

18.10.2021

Potilassiirrot ovat hoitotyön fyysisesti raskaimpia työtehtäviä. Henkilönostimia käyttämällä fyysistä kuormitusta saadaan vähennettyä. Samalla nostettavan turvallisuus ja kokemus yksityisyydestä kasvaa. 

Valikoimamme koostuu kattonostimista ja lattialla kuljetettavista henkilönostimista sekä erilaisista nostinliinoista. Lue alta lisää. 

Lue lisää

Näistä elementeistä koostuu esteetön keittiö

07.09.2021

On tärkeää, että jokainen voi käyttää keittiötään vapaasti, itsenäisesti ja turvallisesti. Säädettävät työpöydät ovat jo luonnollinen osa toimistojemme ergonomista arkea – miksi ei siis kaikkien keittiöidenkin.  

Lue lisää

Opis­ke­li­jat kehittivät B2B-lii­ke­toi­mintaan ideoita yhteistyöprojektissa Korpisen kanssa

24.06.2021

Laurean opiskelijat lähtivät ideoimaan kahden viikon kestävällä Service Design -opintojaksolla sitä, miten Korpinen voisi verkkosivujensa kautta parhaalla mahdollisella tavalla palvella erilaisten kohderyhmiensä tarpeita. —  Olemme uudistamassa digitaalisia alustojamme ja työkalujamme lähiaikoina ja halusimme oman näkemyksemme lisäksi saada Laurean opiskelijoilta uudenlaisia ajatuksia kehitystyön tueksi, kuvailee projektin lähtökohtia Korpisen myyntijohtaja Antti Hyttinen.

Lue lisää

Korpinen Laurea ammattikorkeakoulun avain­kump­pa­nik­si

14.06.2021

Laurea ja Väinö Korpinen Oy ovat solmineet sopimuksen avainkumppanuusyhteistyöstä. Jo vuodesta 1935 toiminut Korpinen on kotimainen pioneeri esteettömissä kylpyhuoneratkaisuissa, joita yritys on kehittänyt 1990-luvulta lähtien. Espoosta käsin toimiva yritys työllistää tällä hetkellä 16 henkilöä.

Lue lisää