Tapaa Väiski-näyttelyautomme!

08.09.2022

Oletko jo nähnyt uudistetun Väiski-näyttelyautomme liikenteessä? Järjestämme asiakkaillemme mahdollisuuksia päästä kokeilemaan tuotteitamme ja tutkimaan Gaius-kylpyhuonekonseptien toiminnallisuutta käytännössä 

Lue lisää

Esteettömien tilojen laajennettu suunnitteluapu Korpiselta

20.04.2022

Tahdomme Korpisella panostaa erityisesti asiakaskokemukseen. Siksi olemme tehneet organisaatiossamme muutoksia — Korpinen tarjoaa maksutta suunnittelijoille ja tietomallipohjaiseen suunnitteluun nyt entistä enemmän asiantuntemusta sekä tuttuun tapaan valmiita mallipohjia ja objekteja.

Lue lisää

Henkilönostimet erilaisiin tarpeisiin - selvitä sopivin ratkaisu!

18.10.2021

Potilassiirrot ovat hoitotyön fyysisesti raskaimpia työtehtäviä. Henkilönostimia käyttämällä fyysistä kuormitusta saadaan vähennettyä. Samalla nostettavan turvallisuus ja kokemus yksityisyydestä kasvaa. 

Valikoimamme koostuu kattonostimista ja lattialla kuljetettavista henkilönostimista sekä erilaisista nostinliinoista. Lue alta lisää. 

Lue lisää

Näistä elementeistä koostuu esteetön keittiö

07.09.2021

On tärkeää, että jokainen voi käyttää keittiötään vapaasti, itsenäisesti ja turvallisesti. Säädettävät työpöydät ovat jo luonnollinen osa toimistojemme ergonomista arkea – miksi ei siis kaikkien keittiöidenkin.  

Lue lisää