KUTSU HYGIENIA SISÄTILOISSA -SEMINAARIIN 19.1.2017

20.12.2016

Tervetuloa Hygienia sisätiloissa -seminaariin, jossa saat ajantasaista tietoa siitä, miten hygienia-asiat voi ottaa huomioon rakennushankkeen eri vaiheissa. Seminaarissa esitellään myös uudet sisätilojen hygieniaa koskevat RT-ohjeet.

Lue lisää

Suunnittele tulevaisuuden esteetön asunto -arkkitehtuurikilpailu

03.11.2016

Korpinen on mukana Aspa-säätiön suunnittelukilpailussa, jossa haetaan uusia ratkaisuja esteettömiin pienasuntoihin. Rakennusalan opiskelijoiden kutsukilpailussa etsitään uusia innovatiivisia konsepteja, jotka olisivat hyödynnettävissä mm. Aspan tulevissa rakennuskohteissa. Kilpailun järjestäjäkumppanit ovat Korpisen lisäksi Aalto-yliopisto ja ARA.

Lue lisää

UUSIA INNOVAATIOITA FINNBUILD-MESSUILLA

10.10.2016

Esittelemme FinnBuild-messuilla 12.–14.10. kotimaisen innovaation, jossa yhdistyvät Gaius-kylpyhuoneet ja Lundell Oy:n valmisseinäelementit, jotka on mitoitettu Gaius-kylpyhuoneisiin sopiviksi. 

Lue lisää

Gaius-kylpyhuoneet täydentyvät tilaa säästävillä liukuovilla ja Gaius-seinärakenteilla

02.05.2016

Gaius-kylpyhuonekokonaisuudet täydentyvät tukevilla ja turvallisilla liukuovilla. Liukuoven sisältävä seinärakenne on mitoitettu Gaius-kylpyhuonekonseptien mukaisesti. Tukeva liukuovi liukuu kevyesti seinärakenteen sisään. Liukuovellinen seinärakenne on integroitavissa useisiin seinärakenteisiin.

Gaius-kylpyhuonekokonaisuuteen valmiiksi mitoitetut teräsrunkoiset seinärakenteet on kehitetty yhteistyössä Aulis Lundell Oy:n kanssa. Seinärakenteet on mitoitettu kylpyhuoneen kalustuksen mukaan siten, että kalusteiden, tukikaiteiden ja istuimien kiinnityspaikat seinärakenteisiin on varmistettu.

Yhtenä ensimmäisistä uudella innovatiivisella kylpyhuonekonseptilla toteutetuista kohteista on Helsingin kaupungin asunnot Oy:n Antinkodin palvelutalo.

Lue lisää

Hygieniasta liiketoimintaa -koulutus 2/5

02.05.2016

Innovatiiviset hankinnat julkisessa rakentamisessa

Hankintalaki uudistuu vuonna 2016. Oletko selvillä mikä muuttuu? Tarvitsetko työkaluja rakentamisen hankintojen tueksi? Miten kilpailuttaa laatua ja elinkaariasioita rakentamisessa? Oletko kiinnostunut luomaan terveellisempiä työ- ja asuinympäristöjä?

Osallistumalla koulutukseen saat tietoa esimerkiksi siitä, mitä tarkoittaa sisäympäristön hygienia ja miten voit kehittää liiketoimintaa verkostoissa.

Tule paikan päälle tai osallistu webinaariin
tiistaina 10.5.2016 klo 13 - 16
SAMK kampus Rauma, Suojantie 2 (Merikoulu)

Ilmoittautuminen 6.5. mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja:
Hygieniasta liiketoimintaa
www.samk.fi/HygLi
 

Lue lisää

Osallistu EVICURES-hankkeen päätösseminaariin Seinäjoella 17.3.2016

25.01.2016

EVICURES- hankkeen päätösseminaari pidetään Seinäjoella 17.3.2016 klo 9-16. Ilmoittautuminen 10.3.2016 mennessä. Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittautumisohjeesta tästä. EVICURES-hankkeen tavoitteena on ollut kehittää uusi käyttäjälähtöinen suunnittelumalli (evidence based design, EBD) teho- ja tehovalvontatilojen suunnitteluun. Mallin avulla suunnitellaan ja rakennetaan Suomen ensimmäinen 19-paikkainen EBD -teho- ja tehovalvontayksikkö Seinäjoen keskussairaalaan.  Mallia käytetään myös Turun yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho-osaston ja Kajaanin uuden keskussairaalan ns. kuuman sairaalan valvonta-alueen (tehohoito, tehovalvonta, sydänvalvonta, aivoverenkiertohäiriöyksikkö) tilasuunnittelussa.

Lue lisää