Ainutlaatuinen uusi Seniorihotelli Ainola avautui Espoossa

Suomen ensimmäinen seniorihotelli avattiin syyskuussa Espoon Pohjois-Tapiolaan. Vehreällä paikalla sijaitseva kaunis hotelli tarjoaa tasokasta lyhytaikaista osa- ja ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista. Viihtyisien asukashuoneiden kylpyhuoneet ovat kalustettu turvallisuutta ja viihtyvyyttä lisäävillä Korpisen moderneilla antimikrobisilla kylpyhuonekalusteilla.

Korpisen Carl Hietalan ja Leena Mäen onniteltavana toimitusjohtaja Tuula Laulaja (kuvassa keskellä).

“Ikäihmiset eivät ole potilaita vaan ihmisiä, jotka haluamme tehdä tyytyväisiksi”, kuvailee Tuula Ainolan filosofiaa.

Korpisen toimittama kylpyhuone Ainolassa kuva

Korpisen toimittamassa kylpyhuonekalustuksessa on käytetty antimikrobisia wc-kalusteita tukikaiteineen, jotka estävät mikrobien leviämisen. Korpisen kylpyhuonekalusteet ovat esteettömiä ja auttavat hahmottamaan tilaa. Värit ja materiaalit on suunniteltu muistisairaille ja liikuntarajoitteisille. Tukikaiteiden ja -kahvojen raikas punainen väri auttaa hahmottamaan kalusteiden ja tukikahvojen sijaintia, mikä tekee kylpyhuoneessa liikkumisesta entistä turvallisempaa.

Hotellihuoneiden kylpyhuoneissa on Korpisen esteettömät ja antimikrobiset kylpyhuonekalusteet sekä wc-käyntiä helpottavat pesevät ja kuivaavat WC-istuimet.

kuvassa Sense-allas

Jokaisesta kylpyhuoneesta löytyy Korpisen antimikrobinen Sense-allas, missä on tukikaiteiden sijainnin hahmottamista auttava punainen väri.

Ainola saunosasto kuva

Hotellin sauna-osastolla vieras voi nauttia rentouttavista löylyistä ja kylvystä turvallisissa olosuhteissa.

Olemme iloisia että olemme saaneet olla mukana toteuttamassa Suomen ensimmäistä esteetöntä seniorihotellia.

 

Lisätietoja: www.ainolahotelli.fi

Kylpyhuonekonsepti hoivakohteisiin, Gaius Care

Myynti: (09) 5491 4400, [email protected]