HygTech Alliance 

HygTech Allianssin yritykset Korpinen, Abloy, Oras, Isku, Teknos ja Lojer tarjoavat ensimmäisenä Euroopassa ainutlaatuisen antimikrobisen kokonaisratkaisun. Ratkaisulla tarjoamme turvallisemman ympäristön ja hygienisesti katkeamattoman ketjun. Ainutlaatuisella antimirobisella tuotekokonaisuudella pystytään tehokkaasti ennaltaehkäisemään bakteerien tarttumista ja kasvua kosketuspinnoilla sekä estämään niiden leviämistä.

Vuosittain Euroopassa esiintyvät kolme miljoonaa sairaalainfektiota aiheuttavat 37 000 ihmisen menehtymisen, 16 miljoonaa ylimääräistä sairaalapäivää ja terveydenhoitoon seitsemän miljardin euron lisäkustannukset. Uusilla materiaaleilla ja ratkaisuilla infektioiden määrä sairaaloissa vähenee jopa 60 prosenttia. Ihmiset ovat kosketuksissa pintojen, tasojen ja irtokalusteiden kanssa esimerkiksi sairaaloissa, kouluissa, päiväkodeissa tai hoitolaitoksissa, joissa bakteerit helposti leviävät. HygTech Allianssin ratkaisulla näihin ympäristöihin on mahdollista rakentaa ja kalustaa testatuilla materiaaleilla ja ratkaisuilla puhdasta turvallisuutta ja lisätä ihmisten hyvinvointia.

www.hygtechalliance.com

HygTech Allianssin kokonaiskonsepti sisältää:

  • Korpisen antimikrobiset kylpyhuonekalusteet ja varusteet
  • Iskun antimikrobiset kalusteet 
  • Abloyn antimikrobiset Active -ovenpainikkeet, vääntönupit, vetimet sekä automaattiovet
  • Oraksen kosketusvapaat hanat
  • Teknoksen antimikrobiset maalit
  • Lojerin antimikrobiset sairaalasängyt

Antimikrobinen kylpyhuonekokonaisuus

Korpisen kylpyhuoneiden kalusteissa ja tuotteissa on huomioitu korkean hygienian vaatimukset. Mikrobeja ja bakteereja tuhoavilla antibakteerisilla pinnoilla voidaan estää infektioiden leviäminen kalusteiden välityksellä. Kestävä ja bakteereja tuhoava pinnoite parantaa turvallisuuden lisäksi myös puhdistettavuutta ja vähentää näin samalla ympäristön kuormitusta. 

Antimikrobiset altaat ovat kestävää komposiittia ja valumarmoria. Kokonaisuutta täydentää antimikrobiset elastomeeripinnoitteiset tukikaiteet ja tukikahvat.

Certificate of Antibacterial Analysis
Test Method: ISO22196: 2011

 

Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Korpiselle ja Gaius-ratkaisuille ja -tuotteille Avainlippu-merkin. Avainlippu kertoo suomalaisesta osaamisesta, johon voi luottaa. Suomalaisuus näkyy Korpisen ratkaisuissa laatuna ja luotettavuutena. Asiakas voi aina luottaa siihen, että Korpisen tuotteet ovat tiukimpien käytettävyys- ja turvallisuuskriteerien mukaisia.

Suomalainen tuotekehitys ja valmistus on meille tärkeä itseisarvo. Luomme esteettömyysratkaisuja myös kansainvälisille markkinoille suomalaisen kumppaniverkoston voimin. Yhteistyöverkostomme koostuu useiden eri alojen osaajista. Siihen kuuluu alihankkijoita mekaniikkasuunnittelusta muotoiluun ja tuotteiden valmistajiin sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisia esimerkiksi sairaalahygienian, tilojen suunnittelun ja ergonomian aloilta.

Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi tuotteelle lasketaan kotimaisuusaste, joka on suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta. Kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia, mutta käytännössä Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on keskimäärin yli 80 prosenttia.

 

 

Riesa ja Korpinen edistävät esteettömyyttä yhdessä 

Riesa Consultative Oy on palkittu esteettömyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseen keskittyvä konsulttiyritys. 

Riesa auttaa luomaan ja kehittämään aidosti yhdenvertaista ympäristöä; he työskentelevät sekä rakennetun ympäristön että asenteiden ja palvelupolkujen esteettömyyden parissa. 

Riesan tavoiteisiin kuuluu, ettei esteettömyyttä nähtäisi riesana, vaan mahdollisuutena panostaa helppokulkuiseen, viihtyisään ja turvalliseen ympäristöön toimialasta riippumatta. Tutustu Riesaan tästä.