Esteettömän ympäristön elementit

Apu-Tuote on nyt osa Korpista. Tarjoamme entistä kokonaisvaltaisempia esteettömän ympäristön ratkaisuja sekä laajempaa palvelua niin suunnittelussa, kuin huolloissa ja asunnon muutostöissä. Korpiselta saat nyt rampit ja luiskat, esteettömät suihkukaapit ja muut kylpyhuoneen varusteet, apuvälinesuojat, esteettömän keittiön korkeudensäätömekanismit ja liesivahdit sekä erilaiset nousutuet.

Lue lisää Lataa Gaius-tuoteopas 2021

Antimikrobisuus

Antimikrobisissa kylpyhuoneissa bakteereja tuhoavat antimikrobiset pinnat estävät infektioiden leviämisen kalusteiden välityksellä. Kestävä ja bakteereja tuhoava pinnoite helpottaa puhdistusta ja vähentää ympäristön kuormitusta.

Antimikrobiset altaat ovat kestävää komposiittia ja valumarmoria. Kokonaisuutta täydentää antimikrobiset elastomeeripinnoitteiset tukikaiteet ja tukikahvat.

Lue lisää »

Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Hahmottaminen

Gaius-tukikaiteiden kontrastivärit auttavat hahmottamaan tilan. Punainen väri toimii tehokkaimmin otepinnoissa. Värit ovat tärkeitä myös ovissa, vetimissä ja wc-istuimessa. Gaius-kaappien reunat on merkitty huomioreunoilla. Gaius-valaisimen valo on päivänvaloa matkiva pehmeä, mutta kirkas valo.

Turvallisuus

Tilaa hahmottavat tukikahvat sekä luistamattomat tukikaiteet ja suihkuistuimet tekevät peseytymisestä turvallisen. ESD-suojaus tuotteen rakenteessa estää staattisen sähköpurkauksen aiheuttaman elektronisen laitteen häiriön.

Välttämättömät hoitotarvikkeet ja instrumentit voidaan sijoittaa magneettilukollisiin kaappeihin, jotka ovat helposti vain niiden käyttäjien saatavilla.