Ratkaisuja esteettömään ympäristöön 

Gaius-kylpyhuonetuotteiden lisäksi saat Korpiselta myös korkeussäädettävät keittiöratkaisut, sekä nostinlaitteet niin kattokiskojärjestelminä, kuin siirrettävinä laitteina. Tarjolla on muitakin esteettömässä ja toiminnallisessa ympäristössä tarvittavia apuvälineitä. Erityisen haastaviin ympäristöihin on lisäksi tarjolla iskunkestäviä antimikrobisia seinämateriaaleja, sekä turvatuotteita.

Lataa Gaius-tuoteopas 

Asunnon muutostyöt ja apuvälineet -opas

Antimikrobisuus

Antimikrobisissa kylpyhuoneissa bakteereja tuhoavat antimikrobiset pinnat estävät infektioiden leviämisen kalusteiden välityksellä. Kestävä ja bakteereja tuhoava pinnoite helpottaa puhdistusta ja vähentää ympäristön kuormitusta.

Antimikrobiset altaat ovat kestävää komposiittia ja valumarmoria. Kokonaisuutta täydentää antimikrobiset elastomeeripinnoitteiset tukikaiteet ja tukikahvat.

Lue lisää »

Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Hahmottaminen

Gaius-tukikaiteiden kontrastivärit auttavat hahmottamaan tilan. Punainen väri toimii tehokkaimmin otepinnoissa. Värit ovat tärkeitä myös ovissa, vetimissä ja wc-istuimessa. Gaius-kaappien reunat on merkitty huomioreunoilla. Gaius-valaisimen valo on päivänvaloa matkiva pehmeä, mutta kirkas valo.

Turvallisuus

Tilaa hahmottavat tukikahvat sekä luistamattomat tukikaiteet ja suihkuistuimet tekevät peseytymisestä turvallisen.

Välttämättömät hoitotarvikkeet ja instrumentit voidaan sijoittaa magneettilukollisiin kaappeihin, jotka ovat helposti vain niiden käyttäjien saatavilla.