Esteettömyyden asiantuntijat ovat nyt yhdessä

Korpisen ja Apu-Tuotteen yhdistymisen myötä tuotevalikoimamme on laajentunut kattamaan esteettömän ympäristön kaikki ratkaisut. Korpiselta saat nyt myös ramppeja suunniteltuna ja asennettuna, kynnysluiskia, turvallisia matalalattiaisia suihkukaappeja, apuvälinesuojia sekä hyvän valikoiman erilaisia apuvälineitä itsenäisempään elämiseen. Keittiöihin voimme nyt toimittaa korkeussäädettävien keittiöiden Ropox-nostimia, jotka mahdollistavat omatoimisuutta myös keittiössä.

Lue lisää Lataa Gaius-tuoteopas

Antimikrobisuus

Antimikrobisissa kylpyhuoneissa bakteereja tuhoavat antimikrobiset pinnat estävät infektioiden leviämisen kalusteiden välityksellä. Kestävä ja bakteereja tuhoava pinnoite helpottaa puhdistusta ja vähentää ympäristön kuormitusta.

Antimikrobiset altaat ovat kestävää komposiittia ja valumarmoria. Kokonaisuutta täydentää antimikrobiset elastomeeripinnoitteiset tukikaiteet ja tukikahvat.

Lue lisää »

Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin.

Hahmottaminen

Gaius-tukikaiteiden kontrastivärit auttavat hahmottamaan tilan. Punainen väri toimii tehokkaimmin otepinnoissa. Värit ovat tärkeitä myös ovissa, vetimissä ja wc-istuimessa. Gaius-kaappien reunat on merkitty huomioreunoilla. Gaius-valaisimen valo on päivänvaloa matkiva pehmeä, mutta kirkas valo.

Turvallisuus

Tilaa hahmottavat tukikahvat sekä luistamattomat tukikaiteet ja suihkuistuimet tekevät peseytymisestä turvallisen. ESD-suojaus tuotteen rakenteessa estää staattisen sähköpurkauksen aiheuttaman elektronisen laitteen häiriön.

Välttämättömät hoitotarvikkeet ja instrumentit voidaan sijoittaa magneettilukollisiin kaappeihin, jotka ovat helposti vain niiden käyttäjien saatavilla.