Seniorihotelli Ainola - Espoo

Syyskuussa 2019 Espoon Pohjois-Tapiolaan avattu seniorihotelli Ainola on Suomen ensimmäinen seniorihotelli. Hotelli haluaa tarjota asiakkailleen laatua, jonka vuoksi esimerkiksi kylpyhuoneiden esteettömyys ja turvallisuus on tärkeää. Korpinen on toimittanut seniorihotelli Ainolaan kaikki kylpyhuonekalusteet.

 

Katso ylläolevasta videosta hotellinjohtaja Päivi Paajasen kokemuksia Korpisesta

Hotelli sijaitsee kauniilla ja vehreällä paikalla. Se tarjoaa lyhytaikaista osa- ja ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Huonehintaan kuuluu aina täysihoito.

– Seniorihotelli Ainolan toiminnan ydin on palvelu. Asiakkaan toiveita kuunnellaan ja pyritään toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Osaamisemme keskittyy erityisesti muistisairauksiin, mutta meille ovat tervetulleita kaikki seniorit ympäri Suomen, kertoo hotellinjohtaja Päivi Paajanen.

Uudet teknologiat helpottavat käyttöä

Korpinen on toimittanut hotelliin kaikki kylpyhuonekalusteet. Kalusteita löytyy yhteensä 14 huoneen kylpyhuoneista, saunaosastolta sekä inva-wc:stä. 

– Koska me haluamme antaa asiakkaalle laatua, niin meille on tärkeää, että kylpyhuoneet ovat esteettömiä. Niiden on oltava turvallisia ja helppoja hahmottaa, Paajanen painottaa.

– Korpinen on toimittanut meille myös uudenlaista teknologiaa. Jokaisen huoneen kylpyhuoneessa on elektroninen wc-istuin. Inva-wc:ssä on puolestaan nouseva ja laskeva istuin, joka on kätevä esimerkiksi lonkkaleikkauksesta tulleelle asiakkaalle, Paajanen kertoo. 

"Heillä on erinomaista asiakaspalvelua"

Korpinen on toimittanut kyöpyhuonekalusteet myös hotellin kanssa samassa yhteydessä toimivalle Villa Tapiolalle, joka on muistisairaiden asiakkaiden palvelemiseen erikoistunut yksityinen hoivakoti.

– Korpinen on meidän pitkäaikainen ja luotettava kumppanimme, Paajanen sanoo. 

– Heillä on erinomaista asiakaspalvelua. Homma hoituu ihan loistavasti aina ensihetkistä toimitukseen saakka, Paajanen summaa.