Ammattilaisen vastuu sairaalasuunnittelussa tapahtumakiertue 24.4.-24.5.2018

20.04.2018

Tervetuloa kuulemaan uusimmat kuulumiset sairaaloiden hygieenisestä suunnittelusta ja toteuttamisesta! Tapahtuman sisältö perustuu viime vuonna julkaistuihin Hygienia sisätiloissa rakennustieto-ohjeistuksiin. Rakennustiedon järjestämä tapahtuma kiertää Suomea huhti-toukokuussa yhdessä HygTech Allianssin yritysten kanssa. Kerromme uusista RT-kortiston hygieniaohjeista, materiaaleista ja teknologioista, joista ammattilaisen on hyvä olla tietoinen korkean hygienialuokituksen kohdetta suunnitellessaan. 

Lue lisää

KUTSU HYGIENIA SISÄTILOISSA -SEMINAARIIN 19.1.2017

20.12.2016

Tervetuloa Hygienia sisätiloissa -seminaariin, jossa saat ajantasaista tietoa siitä, miten hygienia-asiat voi ottaa huomioon rakennushankkeen eri vaiheissa. Seminaarissa esitellään myös uudet sisätilojen hygieniaa koskevat RT-ohjeet.

Lue lisää

Suunnittele tulevaisuuden esteetön asunto -arkkitehtuurikilpailu

03.11.2016

Korpinen on mukana Aspa-säätiön suunnittelukilpailussa, jossa haetaan uusia ratkaisuja esteettömiin pienasuntoihin. Rakennusalan opiskelijoiden kutsukilpailussa etsitään uusia innovatiivisia konsepteja, jotka olisivat hyödynnettävissä mm. Aspan tulevissa rakennuskohteissa. Kilpailun järjestäjäkumppanit ovat Korpisen lisäksi Aalto-yliopisto ja ARA.

Lue lisää

UUSIA INNOVAATIOITA FINNBUILD-MESSUILLA

10.10.2016

Esittelemme FinnBuild-messuilla 12.–14.10. kotimaisen innovaation, jossa yhdistyvät Gaius-kylpyhuoneet ja Lundell Oy:n valmisseinäelementit, jotka on mitoitettu Gaius-kylpyhuoneisiin sopiviksi. 

Lue lisää