AddLife AB osti Väinö Korpinen Oy:n koko osakekannan

Yrityskaupalla AddLife vahvistaa ja täydentää Medtech-liiketoimintaansa jo ennestään hoiva-alalla toimivien yritystensä lisäksi.

"Ikääntyvän väestön kasvaessa kaikissa Pohjoismaissa koteihin ja kodinomaisiin ympäristöihin tarvitaan yhä enemmän apuvälineitä. Esteettömät kylpyhuonekalusteet mahdollistavat itsenäisen ja aktiivisen toiminnan sekä antavat lisäturvaa", sanoo AddLife-toimitusjohtaja Kristina Willgård.

Väinö Korpinen Oy on menestyksekkäästi vakiinnuttanut asemansa esteettömien kylpyhuoneratkaisujen johtavana toimittajana. Kaikki kylpyhuoneratkaisut ja -tuotteet on suunniteltu läheisessä yhteistyössä alan tutkijoiden, johtavien suunnittelijoiden ja terveydenhoitoalan ammattilaisten kanssa. Tuotteiden toiminnallisuus, materiaalit, muotoilu ja niiden sijoittelu kylpyhuoneessa ovat perusteellisen testauksen tulosta.

Yrityksen tuotteet ja ratkaisut soveltuvat ikääntyneiden sekä erityisryhmien, kuten liikuntarajoitteisten ja muistisairaiden tarpeisiin. Korpisen tuotteita myydään ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon kohteisiin, mutta myös kotiympäristöihin. Yrityksessä työskentelee 15 työntekijää ja liikevaihto on noin 8 MEUR.

Yrityskauppa tukee AddLife Groupin kasvun strategiaa ja vahvistaa yrityskokonaisuutta hoivasektorilla.

Toinen heinäkuuta vahvistetulla kaupalla odotetaan olevan marginaalisesti positiivinen vaikutus AddLifen osakekohtaiseen tulokseen kuluvalle tilikaudelle. 

Tukholmassa 2. heinäkuuta 2018

AddLife AB (publ.)

Lisätietoja:
Kristina Willgård, CEO, AddLife AB, +46-705 10 12 23
Lars-Erik Rydell, Business Area Manager Medtech, AddLife AB, +46 709 46 48 77

www.add.life