Henkilönostimet erilaisiin tarpeisiin - selvitä sopivin ratkaisu!

18.10.2021

Potilassiirrot ovat hoitotyön fyysisesti raskaimpia työtehtäviä. Henkilönostimia käyttämällä fyysistä kuormitusta saadaan vähennettyä. Samalla nostettavan turvallisuus ja kokemus yksityisyydestä kasvaa. 

Valikoimamme koostuu kattonostimista ja lattialla kuljetettavista henkilönostimista sekä erilaisista nostinliinoista. Lue alta lisää. 

Lue lisää

Näistä elementeistä koostuu esteetön keittiö

07.09.2021

On tärkeää, että jokainen voi käyttää keittiötään vapaasti, itsenäisesti ja turvallisesti. Säädettävät työpöydät ovat jo luonnollinen osa toimistojemme ergonomista arkea – miksi ei siis kaikkien keittiöidenkin.  

Lue lisää

Opis­ke­li­jat kehittivät B2B-lii­ke­toi­mintaan ideoita yhteistyöprojektissa Korpisen kanssa

24.06.2021

Laurean opiskelijat lähtivät ideoimaan kahden viikon kestävällä Service Design -opintojaksolla sitä, miten Korpinen voisi verkkosivujensa kautta parhaalla mahdollisella tavalla palvella erilaisten kohderyhmiensä tarpeita. —  Olemme uudistamassa digitaalisia alustojamme ja työkalujamme lähiaikoina ja halusimme oman näkemyksemme lisäksi saada Laurean opiskelijoilta uudenlaisia ajatuksia kehitystyön tueksi, kuvailee projektin lähtökohtia Korpisen myyntijohtaja Antti Hyttinen.

Lue lisää

Korpinen Laurea ammattikorkeakoulun avain­kump­pa­nik­si

14.06.2021

Laurea ja Väinö Korpinen Oy ovat solmineet sopimuksen avainkumppanuusyhteistyöstä. Jo vuodesta 1935 toiminut Korpinen on kotimainen pioneeri esteettömissä kylpyhuoneratkaisuissa, joita yritys on kehittänyt 1990-luvulta lähtien. Espoosta käsin toimiva yritys työllistää tällä hetkellä 16 henkilöä.

Lue lisää

Vanhustenviikon Avoimet Ovet 5.10. Korpisella

22.09.2020

Tervetuloa tutustumaan ratkaisuihin, jotka tukevat turvallista liikkumista kotiympäristössä! Voit tutustua meillä esteettömiin, itsenäistä toimintaa tukeviin wc- ja kylpyhuoneratkaisuihin sekä ylösnousua ja siirtymistä helpottaviin apuvälineisiin.

Lue lisää

Antimikrobisilla pinnoilla vaikutusta myös viruksiin

14.04.2020

Korpisen kylpyhuonetuotteiden antimikrobisuuden vaikuttavuus perustuu BioCote®:n hopeaioniteknologian käyttöön materiaaleissa. Antimikrobiset materiaalit testatusti eliminoivat tehokkaasti useita bakteereja, hometta sekä sientä. Antimikrobisten materiaalien tehoa on tutkittu myös viruksille.

Lue lisää

Uusia tutkimuksia antimikrobisten pintojen tehosta

26.03.2020

Hyvän puhtaanapidon lisäksi oikeilla materiaalivalinnoilla vaikutetaan hygieenisesti turvalliseen ympäristöön. Antimikrobiset pinnat vähentävät mikrobien määrää jo ennen pinnan ulkoista puhdistusta.

Antimikrobisten materiaaliemme vaikuttavuutta on testattu useilla tutkimuksilla, joiden tulokset tukevat toisiaan. Viimeisin vaikuttavuustutkimus tehtiin Metropolian laboratorioanalytiikan ohjattuna opiskelijatyönä. Tutkimus osoitti, että antimikrobisella lakkapinnalla bakteerit kuolivat 99,9 %:sti jo 50 minuutissa ja vastaavasti käsittelemättömällä pinnalla bakteerien määrässä ei ollut tapahtunut vähenemistä 20 minuutin aikana. 

Lue lisää