Korpiselle on jälleen myönnetty laatujohtamisjärjestelmän ISO 9001 -sertifikaatti

Laatujohtamisjärjestelmä ISO 9001

ISO 9001 on maailman tunnetuin laatustandardi, jota käytetään johtamisen työkaluna ja toiminnan tasalaatuisuuden varmistajana. Systemaattinen ja koko yrityksen kattava laatunhallintajärjestelmä vahvistaa niin asiakas- kuin henkilöstötyytyväisyyttä.  

Vuosien aikana opittu ja kehitetty taito

Standardia soveltamalla Korpinen on kasvattanut vuosien aikana luottamusta tuotteiden sekä palvelun laatuun kuin myös asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden odotusten täyttymiseen sekä ylläpitämiseen.

— Sertifioidun laatujohtamisjärjestelmän, sekä asiakaslähtöisen toimintamallimme avulla  pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ja tehokkaan palvelukokonaisuuden. ISO 9001 -sertifikaatti auttaa meitä kehittämään jatkuvasti toimintojamme, jotta osaamisemme ja tuotteemme vastaavat yhteistyökumppaneidemme vaatimuksia ja tarpeita jatkossakin., kommentoi Juho Wahlroos, Korpisen toimitusketjun hallintapäällikkö. 

Korpinen - esteettömyyden pioneeri

Korpinen on vuonna 1935 perustettu suomalainen yritys, joka on toiminut vahvana vaikuttajana ja merkittävänä esteettömyyden kehittäjänä. Korpinen suunnittelee ja markkinoi tinkimättömiä ja asiakaskohtaisesti toteutettuja antimikrobisia kylpyhuoneratkaisuja sekä muun esteettömän ympäristön apuvälineitä.

Korpisen Gaius -kylpyhuonekonseptien kokonaismitoitus, kalusteiden ja tuotteiden keskinäinen sijoittelu ja laatu perustuvat vuosien tutkimukseen ja testaukseen yhteistyössä johtavien asiantuntijoiden, terveydenhoitoalan ammattilaisten ja käyttäjien kanssa.

Korpinen on myös merkittävä apuvälineiden ja esteettömien keittiöratkaisujen maahantuoja. Laaja yhteistyö kumppaniverkoston kanssa tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman kestävien, turvallisten ja viihtyisien tilojen toteuttamiseen. 

Lue lisää