Esteettömien tilojen laajennettu suunnitteluapu Korpiselta

Tahdomme Korpisella panostaa erityisesti asiakaskokemukseen. Siksi olemme tehneet organisaatiossamme muutoksia — Korpinen tarjoaa maksutta suunnittelijoille ja tietomallipohjaiseen suunnitteluun nyt entistä enemmän asiantuntemusta sekä tuttuun tapaan valmiita mallipohjia ja objekteja.

Yksityiskohdista syntyy toimiva kokonaisuus

Toimiva esteetön tila tukee itsenäistä selviytymistä ja omatoimisuutta. Sairaalaoloissa itsenäinen toiminta nopeuttaa potilaan paranemista, millä on myös taloudellista merkitystä. Oikein suunniteltu kylpyhuone on  tilaa säästävä ratkaisu, jossa kalusteet on sijoitettu toiminnan kannalta optimaalisiin paikkoihin.

Avainlippu kertoo suomalaisesta osaamisesta, johon voi luottaa. Suomalaisuus näkyy Korpisen ratkaisuissa laatuna ja luotettavuutena. Asiakas voi aina luottaa, että Korpisen Gaius-tuotteet ovat tiukimpien käytettävyys- ja turvallisuuskriteerien mukaisia.  Panostamme tuotteiden pitkään elinkaareen sekä materiaalien mahdollisuuteen kierrättää materiaalit. Lue lisää. 

Antimikrobinen ominaisuus estää tartuntoja

Kosketuksen kautta kalusteiden pinnoille kerääntyy mikrobeja, jotka leviävät ihmisten mukana helposti paikasta toiseen. Korpisen hygieniaturvalliset kylpyhuonekalusteet tuhoavat tutkitusti 99,9% pinnoilla olevista mikrobeista samalla vähentäen sairastapauksia. Antimikrobisuus helpottaa myös kalusteiden desinfiointia ja vähentää näin ympäristön kuormitusta. Lue lisää.

Jatkuvaa tutkimusta ja tuotekehitystä

Korpisen tuotteiden ja konseptien taustalla on 1990-luvulla alkanut tutkimus- ja yhteistyö esteettömyyteen erikoistuneiden arkkitehtien kanssa. – Suunnittelu lähti tarpeesta luoda esteettömyyttä, joka palvelee kaikkia käyttäjiä.  Korpisen ensimmäiset uuden konseptin mukaiset esteettömät kylpyhuoneet suunniteltiin Puotilan vanhainkotiin Helsinkiin jo vuonna 1996. Lue lisää.

Laajentunut tuotevalikoima

Korpisen valikoimaan kuuluvat myös korkeussäädettävät keittiöratkaisut, sekä henkilönostinlaitteet niin kattokiskojärjestelminä, kuin siirrettävinä laitteina. Tarjolla on muitakin esteettömässä ja toiminnallisessa ympäristössä tarvittavia apuvälineitä. Erityisen haastaviin ympäristöihin on lisäksi tarjolla iskunkestäviä antimikrobisia seinämateriaaleja, sekä turvatuotteitaTuotteet.

Tule tutustumaan tuotteisiimme! 

Korpisen laajaan tuotevalikoimaan ja käyttäjälähtöiseen toiminnallisuuteen voi tutustua Espoon Mäkkylässä sijaitsevassa näyttelytilassamme.

Tiiviin osan tästä valikoimasta voimme tuoda teidän luoksenne. Tilaa Väiski-näyttelyautomme ja asiantuntijamme käymään!

Olemme tavattavissa Apuvälinemessuilla 11.–13.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa, Sairaalatekniikan päivillä 31.5.-1.6.2022. Lahdessa ja 26.–29.4.2022 Nordbygg-messuilla Tukholmassa.

Oletko suunnittelemassa esteetöntä tilaa?

 

Anu Pennanen toimii Korpisella suunnittelijoiden, arkkitehtien ja rakennuttajien tukena.  Anu on esteettömyyden asiantuntija, joka jaksaa puhua käyttäjälähtöisyyden ja toimivuuden puolesta.
 
Ota Anuun yhteyttä:
[email protected]
 +358 40 527 0742
Yhteydenottolomake