UUTUUS! Käyttäjien ja suunnittelijoiden odottama ratkaisu käsisuihkun käytettävyyden parantamiseksi

Käsisuihku on tärkeä osa suomalaisten henkilökohtaista hygieniaa. Tähän uskotaan vaikuttaneen Oraksen 1970-luvulla julkaistu havainnollistava mainos Bidetta-käsisuihkulla peseytyvästä miehestä. Mainos leviää yhä sosiaalisessa mediassa.

Regal-tukikaide kytkentäjohdolla, on kehitetty ratkaisemaan Oraksen etäkäytettävän Bidetta-käsisuihkun pidikkeen sijoitus. Tämä tuo helppoutta monilla eri tavoilla; paristojen vaihtoja ei tarvita, johtoa ei tarvitse pujotella työmaalla tai kiinnittää kaiteeseen nippusiteillä. Kaiteen sisällä kulkeva johto on suojassa, mikä tekee siitä sekä tyylikkään että turvallisen vaihtoehdon.

Etäkäytettävän Bidetta-käsisuihkun pidike voidaan asentaa Regal-tukikaiteen kannakkeeseen, kun tukikaiteen sisään on asennettu Oraksen pidikkeen kytkentäjohto. Käyttäjän ei tarvitse kurkottaa LE-wc-tilassa, sairaalassa tai hoivakodissa käsisuihkua seinäpidikkeestä ja eikä pesualtaallekaan tarvitse yltää.

Kun tukikaide tilataan valmiiksi sisäänrakennetulla johdolla, tarvitsee tukikaiteen asentamisen jälkeen vain lisätä tukikaiteeseen kannake ja siihen Oraksen etäkäytettävän käsisuihkun pidike. Asennuksissa tukikaiteelta hanan ohjausyksikköön menevä kytkentäjohto (10 m) vedetään joko uppoasenteisena seinässä (putkitus huomioitava suunnitteluvaiheessa) tai pinta-asennuksena.

Oraksen etäkäytettävä käsisuihku ja Korpisen kannakkeella varustettu tukikaide on kokonaisratkaisu, joka koostuu seuraavista osista:

Korpisen Regal-tukikaide sisäänrakennetulla Oras-käsisuihkun johdolla

Regal-tukikaiteita, joiden sisällä on valmiiksi asennettu johto, on saatavana 615, 800 ja 900 mm pitkinä. Kaikki mallit ovat helposti korkeussäädettäviä. Tukikaiteet myydään kappaleittain, mutta suosittelemme sijoittamaan tukikaiteet wc-istuimen molemminpuolin. Toiselle puolelle voidaan tilata tavallinen Regal-tukikaide, joka on johdotusta lukuunottamatta vastaava tuote. Siihen voidaan asentaa wc-paperiteline (1721). Korkeussäädettävä Regal-tukikaide kiinnitetään 6 ruuvilla (6208-Z), kiinnitystarvikkeet tilattavissa erikseen.

Korkeussäädettävät tukikaiteet sisäänrakennetulla Oras-käsisuihkun johdolla:

 • 20212GO Regal-tukikaide korkeussäädöllä, 615 mm, harmaa
 • 20212RO Regal-tukikaide korkeussäädöllä, 615 mm, punainen
 • 20106GO Regal-tukikaide korkeussäädöllä, 800 mm, harmaa
 • 20106RO Regal-tukikaide korkeussäädöllä, 800 mm, punainen
 • 20204GO Regal-tukikaide korkeussäädöllä, 900 mm, harmaa
 • 20204RO Regal-tukikaide korkeussäädöllä, 900 mm, punainen

Tilaa pariksi tukikaide myös wc-istuimen toiselle puolelle, tuotenumero on sama ilman "O"-päätettä, esim. 20106G

Kannake johdolliselle Oras-käsisuihkun pidikkeelle Regal-tukikaiteeseen

Lisäksi tarvitaan kannake johdolliselle Oras-käsisuihkun pidikkeelle. Tilausvaiheessa tulee tietää, asennetaanko käsisuihku oikean- vai vasemmanpuoleiseen tukikaiteeseen. Puoli määritellään kuten autossa, kuskin eli wc-istuimella istuvan paikalta katsottuna.

Tuotenumerot:

 • 20906183 Kannake johdolliselle Oras-käsisuihkun pidikkeelle Regal-tukikaiteeseen, oikea
 • 20906190 Kannake johdolliselle Oras-käsisuihkun pidikkeelle Regal-tukikaiteeseen, vasen

Huomaa, kannake on yhteensopiva vain Oraksen tuotteiden 6105Z, 6205Z ja 6205MZ käsisuihkupidikkeiden kanssa!

Etäkäytettävä Oras-käsisuihku

 • 6105Z Oras Electra -pesuallashana, 24/48 V, Bluetooth
 • 6205Z Oras Electra -pesuallashana, 24/48 V, Bluetooth
 • 6205MZ Oras Electra -pesuallashana, 24/48 V, Bluetooth (suositellaan erityisen korkeiden hygieniavaatimusten tiloihin, varustettu desinfektiopesun kestävällä Bidetta-suihkusetillä)

Oraksen tuotteet tilataan Oraksen jälleenmyyjien kautta.

 

Lataa esite >>