R40-42121 QuickWash-allas

QuickWash on helppokäyttöinen, korkeussäädettävä allas, joka työntyy seinästä ulospäin samalla laskeutuen käyttäjän tasolle. Tämä antaa pyörätuolin käyttäjälle jalkatilaa, joka mahdollistaa pääsyn mahdollisimman lähelle allasta. 

Minimalistinen QuickWash-allas sopii sekä seisovien että istuvien käyttäjien tarpeisiin ja sopii täydellisesti yksityiskotien pieniin kylpyhuoneisiin ja kotitalouksiin. Altaan koko tekee siitä myös ihanteellisen ahtaisiin tiloihin ja pienempiin kylpyhuoneisiin, joita ei ole suunniteltu liikuntarajoitteisille.

Joustava korkeudessa ja liikkeessä

QuickWash-allas voi työntyä ulos seinästä ja laskeutua jopa 14 cm (5,5") kiinteästä pisteestään ja siirtyä 10 cm (4") ulos seinästä. Tämä lisää altaan alla olevaa tilaa 53 cm:stä (21") 63 cm:iin (25") ja antaa pyörätuolin käyttäjille enemmän jalkatilaa. Altaan korkeutta säädetään sivussa olevalla vapautuskahvalla. 

Nopea ja helppo asentaa

Toimitamme QuickWash-altaan esiasennettuna kokonaisuutena, eikä lisäosia tarvita altaan asennukseen. Allas ei myöskään vaadi sähköä, joten sen saa käyttöön mahdollisimman vaivattomasti. Tämä tekee altaasta kustannustehokkaan ratkaisun, jonka avulla liikuntarajoitteiset voivat elää mahdollisimman itsenäisesti.

QuickWash on testattu ja sertifioitu ISO-standardien mukaisesti. 

Katso video tuotteesta tästä.

Tuotetiedot

  • Väri: valkoinen RAL 9010
  • Materiaali: valumarmori
  • Kätisyys: molemmat
  • Leveys: 574mm
  • Korkeus: 315mm
  • Syvyys: 530mm