Terapiapöydät

Monenlaisiin tarpeisiin suunnitellut terapiapöydät

Ropox terapiapöydät on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Pöydät on kehitelty yhteistyössä käyttäjien, hoitajien ja terapeuttien kanssa, jotta ne täyttävät yleiset ergonomiset tarpeet. Ropox terapiapöydät tukevat jokapäiväistä elämää parhaalla mahdollisella tavalla.

Laaja valikoima Ropox terapiapöytiä täyttää useimmat vaatimukset erilaisiin aktiviteetteihin. Pöydät saadaan vastaamaan yksilöllisiä vaatimuksia ja erilaisia tarkoituksia.

Ropox terapiapöydän ääressä voi istua mukavasti ja tasapainoisesti. Pöydät mahdollistavat aktiivisemman ja itsenäisemmän työskentelyn.

 

Sopivan pöydän valitseminen

Harkitessa uuden pöydän hankintaa, on tiettyjä tärkeitä ominaisuuksia, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jotta pöytä vastaa varmasti käyttäjän tarpeita.

Kuinka moni käyttää pöytää?


Kun pöydällä on vain yksi käyttäjä, suositellaan pöytää, joka parhaiten vastaa yksittäisen käyttäjän tarpeita. Mikäli taas pöydällä on useampi kuin yksi käyttäjä, suositellaan pöytää, jota on helppo säätää. Lisäksi kannattaa harkita pyörällistä pöytää, jota voi liikuttaa paikasta toiseen. Näin pöytä antaa enemmän joustavuutta.

Onko erityisiä tarpeita?


Turvallinen istuma-asento vaatii vakaan pöydän ja tuolin. Tämä on tärkeää erityisesti ihmisille, joilla on tasapainohaasteita. Mikäli pöydässä on pyörät, on välttämätöntä, että pyörissä on jarrut onnettomuuksien estämiseksi. Kallistettavat pöydät on suunniteltu erityisesti näkökyvyn ja hahmotuksen haasteisiin.

Onko pöydän alla tarpeeksi jalkatilaa?


Mahdollisuus päästä lähelle pöytää on välttämätöntä. Pyörätuolin käyttäjälle on hyvä olla pääsy pöydän molemmille puolille. Kaikille Ropox terapiapöydille on optimaaliset pääsymahdollisuudet, koska työtasojen alla on vain matalat tukipalkit.

Lataa tästä esite.

Tuotevaihtoehdot