17771 Gaius seinä-wc-kotelo

Korpisen seinä-wc-kotelo on suunniteltu yhteistyössä Espoon sairaalan käyttäjien ja suunnittelijoiden kanssa. Koteloa on sen jälkeen toimitettu lukuisiin sairaala- ja hoivakohteisiin mahdollistamaan wc-istuimen nopeat huoltotyöt. Kotelo mahdollistaa siistin seinä-wc-ratkaisun ja lattian helpon puhdistamisen. 

Seinä-wc-kotelo valmistetaan teräksestä ja maalataan antimikrobisella maalilla. Perusvärinä valkoinen, mutta muutkin RAL-värit ovat mahdollisia.


Kotelon "katto" on vino käyttäjien toiveesta, koska korkean hygieniatason kohteissa pintojen tulee pysyä tyhjinä helpon siivouksen mahdollistamiseksi. 

Kotelo tilataan asiakkaan mittojen mukaan riippuen projektiin valitun seinä-wc:n asennustelineen mitoista. Istuinkorkeus räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Tukikaiteet voidaan kiinnittää joko seinäkotelon viereen seinään tai suoraan koteloon seinä-wc:n asennuselementistä riippuen.

Jos kohteeseen tarvitaan korkeussäädettävä wc-istuin, tutustu myös Duo-wc-istuimen korkeudensäätölaitteeseen ja apuvälinepuolella Lift-nostimeen.

Tuotetiedot

  • Väri: valkoinen
  • Materiaali: teräs