Rullarampit

Rullaramppi on erittäin tukeva ja kevyt alumiininen ramppiratkaisu rollaattorille, pyörätuolille ja tavarankuljetukseen. Rullaramppi on siirreltävissä esteeltä toiselle ja se on helppo ottaa mukaan matkalle. Sama ramppi toimii kotona kiinteänä ramppina, kuten perinteinen invaramppi, siirrettävänä ramppina ja se voidaan kiinnittää myös autoon.

Rullaramppia saa 76, 91 ja 122 cm leveänä mallina. Pituudet: 61/91 cm, 91/122 cm, 122/153 cm, 153/183 cm, 183/214 cm, 214/244 cm, 244/275 cm. Ramppia saa myös pidempinä malleina. Kysy lisää!

Lataa tästä esite.

Tukeva ja kevyt ratkaisu esteiden ylittämiseen

Rullaramppi on erinomainen ratkaisu kun tarvitset apua esteiden ylittämiseen. Rullattava ramppi on siirreltävissä esteeltä toiselle ja kasaan rullattuna otettavissa mukaan matkalle. Rullaramppi toimii kotona kuten kiinteä ramppi ja sama ramppi toimii apunasi liikkuessasi kodin ulkopuolella.

Rullaramppi on todella monikäyttöinen apuväline. Samaa ramppia voidaan käyttää autoon siirtymiseen, josta se on nopeasti siirrettävissä portaiden rampiksi. 

Rullarampin voi tarvittaessa myös katkaista lyhyemmiksi osiksi, kun tarvitset vielä helpommin mukaan otettavaa lyhyempää ramppia vieraillessasi kodin ulkopuolella. Rullaramppia voi tarpeen mukaan myös jatkaa, jos joskus tarvitaan pideämpi ramppi. Näin ramppi ei muutoissakaan jää käyttämättömäksi. Kun Rullaramppia toimitetaan yli 274 cm pituisesti, laitetaan rampin tueksi erilliset tukijalat, jotta kantavuus rampilla säilyy.

 

Rullarampin kaiteet

Rullaramppiin voidaan asentaa myös turvallisuutta lisäävät kaiteet. Kaiteet ovat 42 mm paksua anodisoitua alumiinia. Kaiteet kiinnitetään Rullarampin reunaan kiinnityspaloilla ja ruuveilla. Kiinnityspalat voidaan jättää reunaan kiinni kun ramppi otetaan mukaan tai siirretään toiseen paikkaan.

Kaiteet kiinnitetään Rullaramppiin kiinnityspaloilla, jotka voivat jäädä kiinni kun ramppia siirretään toiseen paikkaan. Kaiteen pystyputki kiinnitetään ruuvilla kiinnityspalaan.