Kattonostimet sairaaloihin, hoivakoteihin ja koteihin

Potilassiirrot ovat hoitotyön fyysisesti raskaimpia työtehtäviä. Fyysistä kuormitusta saadaan vähennettyä käyttämällä potilasnostimia. Samalla nostettavan kokemus turvallisuudesta ja yksityisyydestä kasvaa. Ylänostin on paras mahdollinen apuväline potilaan siirtämiseen hoivaympäristössä. Kattoon kiinnitetyn nostimen ansiosta lattiatilaa erilliselle nostimelle ei tarvita. Siten hoitajat voivat liikkua vapaammin, turvallisemmin ja nopeammin.

Mallimme:

  • Roomer S on nostin, joka tarjoaa mahdollisuuden siirtää potilas huoneesta toiseen tekemättä muutoksia oviaukkoihin. Nostimen kantokapasiteetti on 220 kg. Katso opastevideo nostimen käytöstä.
  • HeliQ-nostin sopii mihin tahansa ympäristöön. HeliQ-kattonostimen pieni koko varmistaa helpon käytön niin sairaaloissa, hoivakodeissa kuin kotihoidossa. Nostinta on kolme eri mallia ja nostokapasiteettia, 150 kg, 220 kg ja 300 kg. 
  • Altair-nostin on kevyt (5,9 kg), joten siirrettävyyden ansiosta sen käyttöalueena voi olla monta huonetta tai ympäristöä. Nostolaitteesta on valittavana kolme nostokapasiteettia: 150 kg, 220 kg ja aina 300 kg asti. 

Kattonostin on suositeltavin vaihtoehto potilasnostimeksi. Kattokiskoratkaisuissa on rajattomia asennusmahdollisuuksia niin potilas- ja kylpyhuoneeseen kuin yleisiin tiloihinkin. Kevyet kattokiskot voidaan asentaa rakentamisen yhteydessä, mutta helposti lisätä myös jo olemassa oleviin tiloihin.

Tehokasta nostamista

Kolmasosa kaikista terveydenhuollon ammattivammoista johtuu nostamisesta. Seitsemän kymmenestä hoitajasta pitää työtään raskaana. Potilasnostimien käyttö vähentää sairaspäiviä ja nostamiseen tarvittavan henkilöstön määrää.
Korpisen valikoimissa olevat Human Caren nostoratkaisut ovat luotettavia ja innovatiivisia. Human Caren missio on parantaa hoidon laatua ja liikkumisvapautta niille, joilla on erityistarpeita. Korkealaatuiset tuotteet ovat helppoja asentaa ja vaativat vähän huoltoa.

Human Care tarjoaa täydellisen valikoiman ylänostimia joko kiskolatauksella tai ilman sekä lattia- ja kannettavat järjestelmät. Nostinjärjestelmät täydentää monipuolinen valikoima nostoliinoja, kattokiskoratkaisuja ja lisävarusteita.

Ladattavat tiedostot

Lataa nostinratkaisut esite tästä
Lataa HumanCaren tuoteluettelo (englanninkielinen)

Roomer S
Pikaopas 
Käyttöohje
Opastusvideo Roomer S -nostimen käytöstä

HeliQ-nostin
Pikaopas
Käyttöohje

Altair-nostin
Pikaopas
Käyttöohje